Bedankt voor jouw steun!

De crowdfunding is geslaagd. Alle onderzoekers hebben het benodigde bedrag opgehaald en gaan aan de slag met de onderzoeken. Namens alle onderzoekers: bedankt voor jouw steun.

Acht onderzoekers presenteren hun innovatieve onderzoeksprojecten. Het benodigde budget halen zij op via crowdfunding. 

Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek. De Hartstichting biedt daarom talentvolle onderzoekers de kans innovatief onderzoek te doen. Zij denken buiten de gebaande paden en komen met originele, tegendraadse onderzoeksvoorstellen.

Veel winst voor patiënten

We verwachten dat juist deze originele, innovatieve onderzoeksprojecten veel winst opleveren voor de patiënt en een grote stap voorwaarts betekenen in het eerder herkennen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Steun het onderzoek waarin je gelooft!

Het onderzoeksproject gaat door als het is gelukt om met crowdfunding € 25.000,- op te halen. De Hartstichting verdubbelt dit bedrag dan tot € 50.000,-. Pas dan kan het project starten. Lukt dit niet, dan stort de Hartstichting je bijdrage terug.

Bepaal mee welk onderzoek wordt uitgevoerd en steun een onderzoeker waar je in gelooft. Jouw bijdrage komt 100% ten goede aan het onderzoek van jouw keuze.

Daarnaast bieden de onderzoekers diverse tegenprestaties als dank voor jouw steun, zoals een rondleiding door het lab, een boek of een lezing.

Donaties boven de €50.000,-

Wanneer het doelbedrag van €50.000 is bereikt gaat het onderzoeksproject sowieso door. Alle donaties boven de €50.000 worden nog steeds geaccepteerd en verdubbeld want de onderzoekers hebben daarvoor een aanvullend werkplan achter de hand voor aanvullend of verdiepend onderzoek ter waarde van €10.000. Dus als het doelbedrag van €50.000 wordt bereikt, gaat de crowdfunding door en wordt het doelbedrag opgehoogd naar €60.000.

Aanvullend onderzoek

Voor dit aanvullende onderzoek geldt dat de onderzoeker €5.000 middels crowdfunding bij elkaar brengt en de Hartstichting verdubbelt het bedrag naar €10.000. Voor dit aanvullende onderzoek gelden dezelfde spelregels: als de extra €10.000 niet wordt gehaald, gaan de donaties terug naar de donateur. Maar zodra het verhoogde doelbedrag van €60.000 wel wordt bereikt, dan wordt het project afgesloten. Doneren via de website is dan niet meer mogelijk. Eventuele donaties boven de €60.000 worden niet meer verdubbeld door de Hartstichting maar nog wel geaccepteerd. Overigens keert de Hartstichting het totale bedrag pas uit wanneer de onderzoekers voor dit totaal bedrag een werkplan hebben dat door de Wetenschappelijke Adviesraad is goedgekeurd.

Lees meer Lees minder

€ 387.851 opgehaald

van totaal € 360.000 (107%)
€ 193.926 dankzij Donaties € 193.926 dankzij Hartstichting Verdubbelaar

Uitreiking cheques aan onderzoekers

24-07-2018 | 12:34  Afgelopen donderdag 19 juli werden de onderzoekers bij de Hartstichting in het zonnetje gezet en kregen zij hun cheques uitgereikt. Alle onderzoekers haalden hun streefbedrag ruimschoots en de onderzoeken + aanvullende onderzoeken gaan dit najaar of begin volgend jaar van start. Gezamenlijk hebben de onderzoekers €390.351,- opgehaald met crowdfunding voor hun onderzoeksprojecten. Daarmee is deze editie van de innovatiesubsidies ook weer geslaagd. Blijf de onderzoekers volgen over hun tegenprestaties en vorderingen met de onderzoeken via dit platform. 
Lees meer | Bekijk alle