Maarten steunt Mark!

€ 5.120 opgehaald

€ 2.560 dankzij Donaties € 2.560 dankzij Hartstichting Verdubbelaar
Actie is afgesloten

Mijn naam is Maarten Koole en ik ben nu 17 jaar cardioloog. Ik werk in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en bij Cardiologie Centra Nederland en nu ook als onderzoeker bij het AMC in Amsterdam.

Afgelopen 17 jaar is mijn manier van werken in de spreekkamer sterk veranderd. Aanvankelijk was alles op papier, zelfs toen de computers allang waren uitgevonden. Veelal hadden we te maken met bijna onleesbare handschriften van collega’s. Sinds de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier is dit gelukkig verleden tijd.

Nu maken we dagelijks volop gebruik van onze smartphone met talrijke apps. Er komen steeds meer handige apps die ook voor onze gezondheid van belang zijn. Met deze apps kan informatie worden verkregen, die ik graag zou willen gebruiken om samen met mijn patiënten tot een goede behandeling te komen. Dit vergt een andere manier van werken en uitgezocht moet worden wat dan zinvol is en wat niet.

Samen met Mark en de afdeling in het AMC voor volwassenen met aangeboren hartafwijkingen willen we dit onderzoeken.

Uw steun is daarbij hard nodig. De Hartstichting gelooft in dit onderzoek en verdubbelt daarom uw donatie!

2 donateurs Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar