Marlot in actie voor Mark!

Dit is de actie van Marlot Schuuring

€ 240 opgehaald

€ 120 dankzij Donaties € 120 dankzij Hartstichting Verdubbelaar
Actie is afgesloten

Mijn naam is Marlot Schuuring en ik ben Business Developer bij Bonque. Door mijn baan sta ik dagelijks sta ik in contact met bedrijven in de IT. Dagelijks hoor ik nieuwe mogelijkheden binnen de IT en mede door mijn broer heb ik de meeste affiniteit de techniek die zorg verbetert.

Als wij, door het steunen van dit onderzoek, kunnen bijdragen aan de zorg die patiënten met een aangeboren hartafwijking nodig hebben, help ik daar graag aan mee. Ook De Hartstichting gelooft in dit onderzoek en verdubbelt daarom jouw donatie!

2 donateurs Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar