Michiel in actie voor Mark

€ 2.330 opgehaald

€ 1.165 dankzij Donaties € 1.165 dankzij Hartstichting Verdubbelaar
Actie is afgesloten

Mijn naam is Michiel Winter en ik ben cardioloog in het AMC in Amsterdam.
Mark en ik werken allebei op de afdeling in het AMC voor volwassenen met een aangeboren hartafwijking. We willen de zorg op de polikliniek verbeteren, zodat deze echt rond de patiënt wordt georganiseerd.
Patiënten met een aangeboren hartafwijking moeten nu vaak naar de poli komen. Voor bijvoorbeeld een afspraak met de cardioloog, anesthesist of hartchirurg, of voor röntgenfoto’s of bloedafname. Er gaat tijd verloren en patiënten moeten soms op uitslagen of behandeling wachten.
Graag wil ik Mark helpen dit te veranderen! We willen dat patiënten meer regie krijgen en dat de zorg wordt verleend op het moment dat de patiënt daar behoefte aan heeft.
De Hartstichting gelooft ook in dit onderzoek, en verdubbelt daarom uw donatie.
Help mij dit mooie project te steunen zodat wij het tot een groot succes kunnen maken!

2 donateurs Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar