De Hartstichting Verdubbelaar

De Hartstichting steunt innovatief onderzoek waar mensen in geloven. Daarom verdubbelen we het bedrag van een onderzoek als dat voldoende steun krijgt van het publiek.

Hoe werkt de verdubbelaar?

Bij een project van € 50.000,- wordt € 25.000,- opgehaald met crowdfunding. Als dit is gelukt, dan verdubbelt de Hartstichting dit bedrag.

Alles of niets

De onderzoekers krijgen 8 weken de tijd om dit bedrag op te halen. Als op de einddatum dit niet gelukt is, gaat het project niet door en vervalt de verdubbelaar. Het is alles of niets. Donaties van particulieren of bedrijven zijn dus heel belangrijk om het project van start te laten gaan.

Als een project niet doorgaat, storten we het geld terug of kan de donateur ervoor kiezen om de donatie aan een ander project te besteden.