Hoe werkt het?


Alle acties van 2019 zijn geslaagd, je kunt niet meer doneren.

 

De talentvolle onderzoekers staan te popelen om hun onderzoek te starten. Zij kijken buiten de gebaande paden en juist daar ontstaan vaak baanbrekende doorbraken. Maar om die doorbraak te bereiken, hebben zij jou nodig.

 


 
1. Bepaal je favoriet 

Kies jouw favoriete grensverleggende onderzoek.

 

2. Draag bij en ontvang een cadeau

Jouw donatie gaat naar het onderzoek van jouw keuze. Als bedankje krijg je een cadeau, zoals een boek, een rondleiding door het lab, of de favoriete chocolade van de onderzoeker.


3. Elke euro verdubbeld

Zodra de 25.000 euro is bereikt, verdubbelt de Hartstichting het hele bedrag. Meer geld ophalen mag. De Hartstichting verdubbelt zelfs tot 60.000 euro.

 

 4. Onderzoek start

Dankzij jou gaat dan baanbrekend onderzoek van start. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van hart- en vaatziekten. 

 

Kies een onderzoek

 

  

Out of the box werkt

Onze ervaring leert dat originele onderzoeken winst opleveren, vooral voor de patiënt. Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek.

 

Selectie door experts

Onze experts hebben deze onderzoeken geselecteerd door de kans op onverwachte doorbraken. Alle onderzoeken zijn goedgekeurd op wetenschappelijke kwaliteit.

  

Het is alles of niets

De onderzoekers hebben t/m 8 december om geld op te halen. Als de 25.000 euro niet op tijd wordt bereikt, dan gaat het onderzoek niet door. Daarom is élke donatie zo belangrijk.

 

Kies jouw favoriete grensverleggende onderzoek en draag bij.

 

Kies een onderzoek