IronMan - To Last

Steun Team To Last tijdens de IronMan om geld in te zamelen voor dit goede doel!

€ 2.185 raised

from € 3.000 (72%)
€ 1.093 thanks to Donations € 1.093 thanks to Hartstichting Verdubbelaar
Team closed

Wij, TObias, LAurens en STefan (= To Last) zetten ons samen in om dit belangrijke onderzoek te ondersteunen. Dit zullen we doen om deel te nemen aan de relay van de IronMan 2018 in Maastricht 5 augustus a.s. Dit betekent dat we elk een onderdeel van de klassieke triatlon voor onze rekening zullen nemen. Laurens zal de spits afbijten door het zwemparcours van 3,8 km in de Maas af te leggen. Vervolgens neemt Tobias het stokje over om een fietsparcours van 180 km in en rondom Maastricht af te leggen. Tot slot, zal Stefan in de middagwarmte de marathonafstand van 42,2 km lopen.

Even voorstellen, wie zijn wij?

 

Laurens Jansen

Ik ben Laurens Jansen, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw Nadine in het prachtige Maastricht. Begin juli verwacht ik vader te worden van een dochter. Dat maakt het steunen van dit onderzoek voor mij extra bijzonder!
In het dagelijks leven werk ik bij de Belastingdienst in Eindhoven. Tot 13 jaar geleden was ik actief in de zwemsport. Door onze inschrijving voor de IronMan heb ik de zwemsport weer opgepakt. Ik train in de avond- en weekenduren voor de IronMan. De training bestaat voornamelijk uit zwemactiviteiten in de zwembaden van Eindhoven en Maastricht. Sinds kort, nu het Maaswater een lekkere temperatuur heeft, leg ik mijn kilometers in de Maas af. Daarnaast train ik mijn conditie met hardlopen en fietsen.
Wil je mijn trainingsactiviteiten volgen, dan kan dat op:
https://www.strava.com/athletes/24409398


Tobias Pustjens

Mijn naam is Tobias, ik ben 26 jaar en werk als arts-assistent en PhD candidate cardiologie in Zuyderland Heerlen. Hiervoor heb ik als arts-assistent cardiologie in het MUMC+ te Maastricht gewerkt, samen met Chahinda. Ik ken Chahinda als een zeer gemotiveerde en gedreven arts. Daarnaast is ze bedreven in het doen van onderzoek. Gezien mijn affiniteit met de cardiologie en ik Chahinda waardeer als collega, was het een gemakkelijke keuze om geld in te zamelen voor haar belangrijke onderzoek.

Mijn trainingsactiviteiten bestaan voornamelijk uit het heen- en weer fietsen naar Zuyderland Heerlen. Op en neer 50km per dag, prima! In het weekend maak ik doorgaans een groter rondje.

 

Stefan Moens

Mijn naam is Stefan Moens, inmiddels alweer 28 jaar oud en samenwonend in Maastricht. Sinds 20 november 2016 ben ik samen met mijn vriendin Denise de trotse papa en mama van onze zoon Lou. Een vrolijk, levendig kereltje heeft ons leven sindsdien verrijkt. Ver voordat Lou in ons leven kwam, heb ik op een aardig niveau aan baanatletiek gedaan. Toen waren mijn onderdelen  de 400 en 800 meter. Na wat blessureleed had ik de hardloopschoenen aan de wilgen gehangen. Voor de geboorte van Lou heb ik het hardlopen weer opgepakt om zo in Meerssen vorig jaar een halve marathon te lopen. Toen is het serieus gaan kriebelen om de stap te zetten naar de hele marathon. Hierna is het plan ook ontstaan om samen met Laurens en Tobias de Ironman te volbrengen. 

 

Voor mijn eerste marathon heb ik de hulp gevraagd van Patrick Stitzinger, één van de meest succesvolle langeafstandslopers van Nederland. In totaal verzamelde hij op verschillende disciplines zeven nationale titels, waaronder twee op de marathon. Hij verzorgt voor mij de trainingsschema’s, motiveert enorm en geeft me veel tips voor mijn eerste marathon. 

Persoonlijk bedankje

Persoonlijk bedankje van Chahinda met een Hartstichting armbandje met hartje (zolang de voorraad strekt)

51 donors

Informatiebijeenkomst PE/HELLP

Speciale informatiesessie over de impact van zwangerschapsvergiftiging en het HELLP syndroom op vrouwen en hun naasten op een nader te bepalen datum in Maastricht.

22 donors No longer available

Voucher echte Limburgse Vlaai

Een voucher ter waarde van een echte Limburgse Vlaai van Bakkerij Voncken.

4 donors No longer available

Yoga training

Eenmalige yogasessie van 1 uur door dr. Ellen Rouwet, vaatchirurg en professioneel yogatrainer, op een nader te bepalen datum in 2018.

4 donors No longer available

3D echo van foetus

Een 3D echo van de foetus in de buik van de toekomstige moeder. Plaats: Maastricht UMC. Datum nader te bepalen.

5 donors No longer available

Acupunctuur of massage behandeling

Speciale acupunctuur of massage behandeling van 1 uur door een professioneel therapeut op een nader te bepalen datum in 2018

5 donors No longer available

Gezondheidscheck (echo / ECG)

Speciale gezondheidscheck uitgevoerd met een hart echo en hartfilmpje door specialisten in Maastricht MC

5 donors No longer available

Logo op deze website

Presenteer je organisatie of bedrijf al sponsor van het onderzoek met logo-vermelding op de projectpagina

1 donor

Presentatie over 'het Vrouwenhart' op locatie

Presentatie van dr. Chahinda Ghossein-Doha over het vrouwenhart op locatie

No longer available

Presentatie op locatie + logo op deze website

Presentatie van dr. Chahinda Ghossein-Doha over het vrouwenhart op locatie met logovermelding van de organisatie op de projectpagina en 'eeuwige roem' als sponsor van het onderzoek met een logo op deze website

No longer available

Gezondheidscheck voor bedrijven (tot 10 werknemers)

Speciale gezondheidscheck uitgevoerd met een hart echo en hartfilmpje door specialisten in Maastricht MC.

1 donor No longer available

I want to choose my own amount