De 12 leukste tegenprestaties

27 June 2018 10:50

De crowdfundingactie van de onderzoekers van 2018 is alweer aangekomen in de laatste 3 weken van de crowdfundingperiode. Tot en met zondag 15 juli middernacht kunnen zij donaties ontvangen voor hun onderzoeksprojecten naar hart- en vaatziekten bij vrouwen, naar beroerte, naar leefstijl en naar erfelijke hartspierziekte. Voor iedereen die deze onderzoekers een warm hart toedraagt, zetten wij de leukste tegenprestaties nog een keer voor je op een rijtje.Wat dacht je bijvoorbeeld van knuffelbeer in ambulance outfit of een rondleiding op een ambulancepost van onderzoekersteam Jonathan Coutinho & Wouter Potters voor hun onderzoek naar een snellere behandeling van beroertes. Of de hardloop/ bootcamp clinic of een lezing over Artificial Intelligence in de geneeskunde in Leiden van drs. Hine van Os die met zijn onderzoek beroertes bij vrouwen wil voorkomen met een slimme app.

En vergeet niet de exclusieve hammamdoek voor je mindfulness sessies of de speciale mindfulness workshop voor zorgprofessionals in Rotterdam voor een donatie aan het onderzoek van dr. Ellen Rouwet naar het effect van het voorkomen van chronische stress op slagaderverkalking. Of een koringsvouchers voor een nieuwe escaperoom in Amsterdam of het ebook over het haperende hart van een patiënt met de hartspierziekte die dr. Paul Wijnker wil helpen voorkomen.Tenslotte biedt dr. Chahinda Ghossein-Doha een echte Limburgse vlaai of een 3D echo van je ongeboren kind aan als tegenprestatie voor haar onderzoek naar de placenta als voorspeller van hart- en vaatziekten bij jonge vrouwen en het onderzoeksteam Ed Eringa & Yolande Appelman belonen donaties met een boksclinic door een professionele bokser of een demonstratie over de werking van je eigen hart en bloedvaten in het nieuwe Amsterdam UMC voor hun onderzoek naar het beter zichtbaar maken van problemen in de kleinste bloedvaten van het hart.

Als speciale aanbieding bieden alle onderzoekers kleine en grotere bedrijven de gelegenheid om zich als sponsor van hun onderzoeksproject te presenteren met een logo-vermelding op het crowdfunding platform. Alle onderzoeken met deze en vele andere tegenprestaties vind je op deze pagina.