Zo werkt het

Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek. De Hartstichting heeft daarom talentvolle onderzoekers gevraagd om buiten de gebaande paden te denken.

We verwachten dat juist deze originele, tegendraadse onderzoeksprojecten veel winst opleveren voor de patiënt en een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in het eerder herkennen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Uw steun is doorslaggevend!

Een project start alleen als op de einddatum het streefbedrag is gehaald.

Uw steun is doorslaggevend! Doe een gift en deel het project met vrienden en bekenden. Zo verhoogt u de kans dat het project doorgaat.

Als het de onderzoeker niet lukt om het streefbedrag te halen, krijgt u het bedrag terug. U kunt er ook voor kiezen om het geld aan een ander project te doneren.

Hoe werkt het?

• Kies het project van uw keuze
  • Kies een van de bedragen met de daarbij behorende tegenprestatie, of vul zelf een bedrag in
  • De Hartstichting verdubbelt uw donatie
  • 100% van uw donatie gaat naar het gekozen onderzoek

Vragen?

Heeft u vragen? Kijk bij Veelgestelde vragen of het antwoord op uw vraag erbij staat. Zo niet, mail dan uw vraag naar crowdfunding@hartstichting.nl. Uw vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.