Zo werkt het

Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek. De Hartstichting heeft daarom talentvolle onderzoekers gevraagd om buiten de gebaande paden te denken.

We verwachten dat juist deze originele, tegendraadse onderzoeksprojecten veel winst opleveren voor de patiënt en een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in het eerder herkennen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Jouw steun is doorslaggevend!

Een project start alleen als op de einddatum het streefbedrag is gehaald.

Jouw steun is doorslaggevend! Doe een gift en deel het project met vrienden en bekenden. Zo verhoog je de kans dat het project doorgaat.

Als het de onderzoeker niet lukt om het streefbedrag te halen, krijg je het bedrag terug. Je kunt er dan ook voor kiezen om het geld aan een ander project te doneren.

Hoe werkt het?

• Kies het project van jouw keuze
  • Kies een van de bedragen met de daarbij behorende tegenprestatie, of vul zelf een bedrag in
  • De Hartstichting verdubbelt jouw donatie
  • 100% van de donatie gaat naar het door jouw gekozen onderzoek

Vragen?

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk vind je het antwoord bij de Veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met de Hartstichting op via crowdfunding@hartstichting.nl. Jouw vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.